جو پلیسی حاکم بر کپنهاک،مانع برگزاری مراسم 8 مارس روز جهانی زن گردید !

 

 5 شنبه 07.03.01 ساعت 7 صبح، پلیس دانمارک با یک برنامه از قبل طرح ریزی شده ، خانه جوانان در کپنهاک را  اشغال کرد. جنگ خیابانی از 5 شنبه تا  یکشنبه 07.03.04 میان پلیس و جوانان مبارز ادامه داشت. جوانان مبارز با آتش زدن ماشینها و غیره ،خیابانهای مرکزی کپنهاک را مسدود کردند ( بخصوص شبها ) و با پرتاب سنگ و مواد آتش زا با پلیس مقابله کردند. تعداد دستگیر شده گان تاکنون 650 نفر می باشد. پلیس سوئد ، نروژ و آلمان مرزهای خود را شدیدا کنترل می کنند و از ورود جوانان مبارز این کشورها به دانمارک جلوگیری می کنند.

 

خانه جوانان ، یک ساختمان تاریخی می باشد ،  "کلارا زتکین " در سال  1910 در این مکان سخنرانی کرد ه است.

روز شنبه پلیس کپنهاک با حمایت پلیس دیگر شهرهای دانمارک و پلیس سوئد ، به مراکز سازمانهای چپ و مترقی که از  جوانان مبارز حمایت می کنند ، حمله کردند ( اینتر ناسیونال فاروم ، خانه مردم ، جوانان سرخ و ... ). این مراکز بمدت 8 ساعت تحت اشغال و بازرسی پلیس قرار گرفتند.

بدلیل وضعیت اضطراری و مراقبت دائمی پلیس،مکانی( یکی از مراکز جوانان مبارز )  که قرار بود مراسم 8 مارس روز جهانی زن در آن برگزار گردد، بسته شد و مراسم روز زن لغو شد.

 

http://www.spiegel.de/videoplayer/0,6298,16579,00.html