کارزار مبارزه با خشونت دولتی، اجتماعی و خانگی علیه زنان در ایران
zan_dem_iran@hotmail.com   تهاجم نظامی دولت فاشیستی ترکیه به کردستان سوریه محکوم است!      سازمان زنان هشت مارس (ايران - افغانستان)
 
18 Oct 2019
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۸
    - Other languages
اطلاعيه ها فراخوان ها گزارش ها پيام ها روز شمار خیزش فيلم شنيداری
  برگشت  
»   De revolutionaire massa worstelt, zal de weg vrijmaken om de gevangenisdeuren te breken en de politieke gevangenen te bevrijden!
    Eenendertig jaar geleden probeerde het repressieve islamitische regime van Iran zich te consolideren door de vrijheid zoekende, militante, revolutionaire en communistische krachten te onderdrukken.
August 2019
»   Aankodiging 3: Het aftellen is begonnen! Een uitbarsting is onderweg!
    Een storm nadert, de strijd kondigt zich aan en het aftellen is begonnen! We bereiden ons opnieuw voor om ter gelegenheid van internationale vrouwenstrijd, 8 maart, de straten te bezetten. Steeds luider zullen we de stem van verzet en de moedige strijd van Iraanse vrouwen laten horen! Het is nu veertig jaar geleden dat vrouwen voor het eerst massaal in opstand kwamen tegen “het besluit van de verplichtte hijab” in Iran, op 8 maart 1979. De opstand duurde vijf dagen. Om de moedige opstand van deze vrouwen te vieren zullen wij de strijd tegen de verplichte hijab herdenken en voortzetten in de straten van:
February 2019
»   Een oproep aan alle mensen om een revolutionair volkslied over geweld tegen vrouwen financieel te steunen
    De campagne activisten proberen een lied te maken dat vertelt over de 40 jaar vrouwenstrijd tegen de gedwongen hijab en andere vormen van onderdrukking.
February 2019
»   Vrouwen van de wereld, verenigen zich om geweld tegen vrouwen te beëindigen! November 2018
 
 تعداد صفحه: 1  تعداد رکورد: 19  صفحه: 1 1   
 
  سازمان زنان 8 مارس (ايران - افغانستان)  © *** 2019 - 1998   8mars.com   *** استفاده از مطالب سايت هشت مارس با ذکر ماخذ آزاد می باشد٠