tegen de executievan Navid Afkar in Iran

 

Tegen de executie van Navid Afkari in Iran

Beste mensen vandaag we zijn hier om te protesteren tegen de executie van Navid Afkari in Iran.

Het misdaadregime van de Islamitische Republiek heeft in de jaren zestig duizenden vrouwelijke en mannelijke politieke gevangenen in verschillende gevangenissen geëxecuteerd en neergeschoten. en in de zomer van 1967 in minder dan twee maanden, nogmaals duizenden politieke gevangenen martelen geëxecuteerd en neergeschoten.

Misdaden van de jaren 60 als een wond, is het altijd vers gebleven in de harten van families en geïnformeerde mensen in Iran. Een misdaad die gepaard ging met het zwijgen van de internationale supporters van het regime. We vergeten noch vergeven die misdaden.

Politieke gevangenen -vooral bewuste en moedige vrouwen- in middeleeuwse gevangenissen verzetten zich en vechten ze onder de zwaarste martelingen. Het verzet van politieke gevangenen werd een symbool van de strijd tegen het regime van de Islamitische Republiek.

Ondanks alle pogingen van het regime om de idealen van politieke gevangenen te vernietigen. Wordt elke dag een generatie strijders geboren die de slaap uit de ogen van islamitische reactionairen heeft gehaald. Er is een generatie opgekomen die dorst heeft naar bewustzijn en woede hun afkeer is moedig vertoond op straat en in gevangenissen.

Het misdaadregime van de Islamitische Republiek die na fysieke en mentale martelingen en gedwongen. bekentenissen Navid Afkari werd geëxecuteerd. Om Navid van ons af te pakken. Maar idealen de stem en kreet van protesten zijn gerechtigheid en vrijheid. wij willen samenleving hebben zonder marteling en gevangenschap zonder onderdrukking en uitbuiting.

De vastberadenheid van de boze mensen in Iran. Tegen de executie van Navid Afkari, is met honderden toegenomen. De protesten van de mensen tegen de moord op Navid, toonden aan dat de familie van Navid Afkari niet de enige en alleen zijn in het verdriet over het verlies van hun geliefde zoon want naast hen zijn duizenden moeders en families. Miljoenen mensen die walgden van alle misdaden van de Islamitische Republiek.

Het beëindigen van de onderdrukking van het volk de gevangenneming marteling en executie van demonstranten het voortzetten van de strijd houdt verband met de revolutionaire omverwerping van de Islamitische Republiek het proces tegen de daders en de afbakening van de grens met hun internationale supporters.

We willen een samenleving waarin niemand wordt opgesloten vanwege hun overtuigingen. Laat we niemand martelen of terechtstellen!

Lang leve vrijheid, leve de strijd van de mensen. Lang leve internationale solidariteit.

Omverwerping van het misdaadregime van de Islamitische Republiek

8 maart Vrouwenorganisatie (Iran-Afghanistan) 

20 sep 2020