گزارشی از کنفرانس های بين المللی در هند
اطلاعيه سازمان زنان هشت مارس در کنفرنس مومبای پخش شد
از 16 تا 21 ژانويه امسال، دو کنفرانس مهم در بمبئی برگزار شد. يکی «سوسيال فروم بين المللی» که هرساله و معمولا در برزيل برگزار می شود و ديگری «مومبای رزيستانس- عليه گلوباليزاسيون امپرياليستی و جنگ» که امسال به ابتکار چندين گروه ضد امپرياليست راديکال در کنار اين کنفرانس برگزار شد. آنچه در زير می خوانيد گزارشی است که از فعالين جنبش مقاومت مردم جهان دريافت کرديم.
فراخوان اوليه اين کنفرانس در کمپ ضد امپرياليستی تسالونيکی يونان پخش شد. مومبای رزيستانس به موازات سوسيال فوروم جهانی برگزار شد و سازماندهانش معتقد بودند که شعار «جهان ديگری ممکن است» تنها در صورتی مفهوم واقعی خود را می يابد که جهت ضد امپرياليستی آگاهانه تر و پيگيرتری داشته باشد. بنابراين وظيفه ای که بعهده گرفتند اين بود نشان دهدند جنگ امپرياليستی و گلوباليزاسيون بازتاب اين واقعيت هستند كه امپرياليسم يك نظام اقتصادی و مناسبات اجتماعی جهانی است و برای مقاومت فعال در مقابل اين نظام جهانی بايد بر پايه چنين دركی متشكل شد.
بيش از 310 تشکيلات ضد امپرياليست از هند، آسيای جنوبي، و ساير کشورهای جهان از جمله فيليپين در اين کنفرانس شرکت کرده بودند. شنبه و يکشنبه به بحث و گفتگو اختصاص داشت. کارگاههای مختلفی که در اين کنفرانس برپا شد، مسائلی از قبيل سازمان تجارت جهاني، كشاورزی و امپرياليسم، گلوباليزاسيون امپرياليستی و تاثيرات آن بر زنان، حمله به حقوق دموكراتيك تحت لوای «جنگ عليه تروريسم»، مسئله اشغال عراق: جنگ امپرياليستی عليه ملل و خلقها، آلترناتيو امپرياليسم: موضوعات و مصافها، را در بر می گرفت. كارگاه اشغال عراق و جنگ امپرياليستی يکی از خلاق ترين برنامه ها بود و 250 نفر در آن شركت داشتند. نويسنده و فعال سياسی هند، آروندهاتی روی، در اين كارگاه سخنرانی كرد. (لازم به تذكر است كه وی در سوسيال فوروم جهانی نيز سخنرانی كرد).
دو شنبه به برنامه های هنری اختصاص داشت و روز سه شنبه، هرچند مقامات شهر مومبای مانع از رفتن تظاهرات در مقابل سفارت آمريكا شدند، اما پنج هزار نفر در مركز شهر مومبای عليه تجاوزگری امپرياليسم و گلوباليزاسيون تظاهرات كردند.
كنفرانس مومبای رزيستانس فراخوان تظاهرات جهانی عليه اشغال عراق توسط آمريكا و متحدينش را داد. تاريخ اين تظاهرات 20 مارس می باشد. اين كنفرانس همچنين تصويب كرد كه دفاع از زندانيان سياسي، رفيق گوراو (از رهبران انقلاب نپال كه در هند زندانی است) و موميا ابو جمال (انقلابی سياهپوست آمريكائی) را بعهده بگيرد.
فوریه 2004