Een oproep aan alle mensen om een revolutionair volkslied over geweld tegen vrouwen financieel te steunen

Een oproep aan alle mensen om een revolutionair volkslied over geweld tegen vrouwen financieel te steunen

"De campagne ter bestrijding van geweld tegen vrouwen in Iran" die begon twee jaar geleden, wil 3 dagen organiseren op 8 maart, Internationale Vrouwendag in 2019,  in drie Europese steden in Hamburg (6 maart), Den Haag (7 maart) en Brussel (8 maart). Ter gelegenheid van de 40ste de verjaardag van de vrouwen opstand tegen de verplichte hijab in Iran, en in solidariteit met de recente vrouwenstrijd om de stem van miljoenen vrouwen tegen de verplichte hijab te reflecteren.

De campagne activisten proberen een lied te maken dat vertelt over de 40 jaar vrouwenstrijd tegen de gedwongen hijab en andere vormen van onderdrukking.

Sommige betrokken artiesten hebben hun bereidheid tot het maken van zo'n waardevol werk geuit. Daarom vragen we financiële steun voor de productie van een blijvende impressie van de beweging, met name de vrouwenbeweging in Iran.

Wij vragen alle vrouwen, strijders, progressieve krachten, revolutionairen en al degenen die zijn toegewijd aan de emancipatie van vrouwen bij te dragen aan dit doel om een financiële donatie te doen. Maar naast dit hopen we van financieel draagkrachtige mensen, die ook de ondersteuning van de vrouwenstrijd om het Islamitische regime van Iran omver te werpen, als de eerste stap naar emancipatie, om vrijwillig de kosten van het creëren van een effectief revolutionair volkslied te dragen en de radicale en revolutionaire vrouwenbeweging in de huidige gevoelige toestand te steunen.

Wij stellen uw steun zeer op prijs.

 

karzar.zanan.2016@gmail.com

www.kaarzaar.com

karzar.zanan.2016@gmail.com

www.facebook.com/kaarzaar

https://twitter.com/kaarzaar

https://t.me/kaarzaar

 Account number:

BE20 0004 4362 5456

Account owner:

Anne Mortiaux