به مناسبت روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان

به مناسبت روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان

خشونت علیه زنان جزئی از نظام مردسالار حاکم بر جهان است!

میلیونها زن هر روزه در سراسر جهان مورد تعرض و خشونت از ضرب و شتم، ازدواج های اجباری، محرومیت  اقتصادی، تا تجاوز و ناقص سازی جنسی و قتل های ناموسی واقع می شوند.

خشونت بر زنان که از تولد تا مرگ از جانب دولت، اجتماع و خانواده اعمال می شود، پدیده ای است که خارج از مرزهای جغرافیائی، سنی، فرهنگی در اشکال گوناگون وجود دارد. از هر ده زن در جهان، شش زن خشونت فیزیکی و یا آزار جنسی را تجربه می کنند. خشونت از عوامل اصلی مرگ و ناقص شدن زنان در سراسر جهان است. 

انواع خشونت خانگی، اجتماعی و دولتی علیه زنان ابزاری برای تداوم و تقویت فرمانبرداری از مردان و از عریان ترین نمودهای اقتدار نظام طبقاتی مردسالار در جهان امروزاست.  زنان روزانه مورد انواع خشونت در خیابان، دانشگاه، محل کار قرار گرفته و در خانه که باید مکان امن باشد بیش از هر جای دیگر در معرض خطر هستند.

بیش از سی سال است که رژیم ارتجاعی جمهوری اسلامی با اتکا به قوانین زن ستیز اسلامی عقب ماندگی، سرکوب و خشونت علیه زنان را مستمر، قانون مند و سازمان یافته  پیش برده و نهادینه کرده است. در مقابل مقاومت و مبارزه زنان برای پایان بخشیدن به خشونت دولتی وخانگی نیز ادامه داشته است.

حلقه های بهم پیوسته زنجیر خشونت علیه زنان در ایران خشونت دولتی، خشونت خانگی و خشونت اجتماعی است. با سرنگونی جمهوری اسلامی حلقه اصلی زنجیر خشونت، یعنی خشونت سیستماتیک دولتی که تقویت کننده خشونت خانگی و اجتماعی است در هم شکسته خواهد شد.  

در زمانی که زنان در ایران در کوچه و خیابان و مهمانی های خصوصی مورد تجاوز گروهی مردان قرار می گیرند، زنانی که در میدان التحریر برای آزادی خود و مردم مصرمبارزه می کنند مورد تعرض و تجاوز مردان بنیاد گرای اسلامی قرار میگیرند، در لیبی بعد ازهشت ماه مبارزه خونین مردم و بیش از سی هزار کشته، اعلام موجودیت دولت "جدید" با خشونت علیه زنان با آزادی چند همسری آغاز می گردد.

اگر چه خشونت علیه زنان پدیده ای گسترده و جهانی است ولی نوع و شدت آن در جوامع مختلف تفاوت دارد. خشونت در کشور های امپریالیستی با تجارت سکس و فیلم های پورنوگرافی، استفاده از زنان بعنوان کالای جنسی، دستمزد کمتر نسبت به مردان، بیکاری و اخراج، و در مواردی منع سقط جنین و غیره پیش می رود.

باید به فصل مشترک کشورهای پیشرفته سرمایه داری و کشورهای عقب نگاه داشته شده آگاه بود. در هر دو این جوامع خشونت علیه زنان به اشکال مختلف صورت می گیرد و فرودستی زنان، تبعیض و نابرابری های اجتماعی در سطوح مختلف اعمال می شود که ریشه در نظام طبقاتی دارد؛ همان نظام جهانی مردسالاری که نابرابری های جنسیتی جزئی از استراتژی آن است. در نتیجه همان قدر که خشونت علیه زنان جهانی شده است، مقاومت و مبارزه زنان نیز ابعاد جهانی گسترده تری به خود گرفته است . 

 بیائید مبارزه خود را علیه نظام مردسالار سرمایه داری جهانی متحدانه پیش بریم و هر چه پی گیرتر برای ایجاد تشکل و سازمانیابی وسیع زنان  تلاش کنیم. زنان ستمدیده را به آگاهی انقلابی فرا خوانیم و خشم آنها را به نیروی مبارزاتی تبدیل کنیم. از تجربه  مبارزات زنان در سراسر جهان که همرزم و همسرنوشت ما هستند بیاموزیم و از آنها پشتیبانی کنیم. از این طریق می توانیم آگاهانه و هدفمند برعلیه نظام مرد سالار حاکم بر جهان مبارزه ای متحد را سامان دهیم؛ مبارزه ای برای از بین بردن هر نوع خشونت علیه زنان. اتحاد آگاهانه و فعالیت متشکل ما زمینه بر پائی یک جنبش انقلابی گسترده در هر نقطه از جهان برای نابودی نظام مردسالار جهانی بوده و پیروزی و رهائی زنان از هر گونه خشونت، ستم و استثمار و قوانین نابرابر بدان وابسته خواهد بود.

سازمان زنان هشت مارس (ایران- افغانستان)

25 نوامبر 2011

www.8mars.com  /   zan_dem_iran@hotmail.com